L’enhorabona als premiats al XXXVII Concurs Ciutat de Tarragona

La crisi epidemiològica causada per la COVID-19 ens ha impedit enguany dur a terme el tradicional dinar de germanor que aprofitavem per atorgar els trofeus i diplomes del concurs Ciutat de Tarragona. La situació ens ha obligat a fer un acte intern -i garantint les mesures de seguretat- per fer el lliurament de trofeus i diplomes als 5 primers classificats: EA3ACF, EA3FQK, EA3BDE, EA3CIX i EA3EW. Volem aprofitar per agraïr-vos a tots la vostra participació i recordar que els diplomes a la resta de participants es faran arribar via correu ordinari.

El fantàstic diploma que hem atorgat ha estat dissenyat pel nostre amic i soci EA3HYN al qual li agraïm enormement la seva tasca.

Hem aprofitat també per dur a terme el sorteig del Walkie DMR (segons les bases del concurs) que la sort ha volgut que hagi recaigut en EA3HOS. L’enhorabona i a sortir en DMR!

Us deixem, tot seguit, unes quantes fotos (autoria EA3DTB, EA3HBB i EA3RT) i el vídeo del sorteig (EA3ACF).

Us encoratgem a seguir participant de les nostres activitats i esperem que arribin temps millors que ens permetin reunir-nos i fer molta i bona ràdio!Hem aprofitat també per dur a terme el sorteig del Walkie DMR (segons les bases del concurs) que la sort ha volgut que hagi recaigut en EA3HOS. L’enhorabona i a sortir en DMR!

Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *