L’indicatiu especial EH3FPT torna per Santa Tecla!

Tal i com ja es va fer durant les passades festes de Sant Magí,

el Ràdio Club del Tarragonès i tots els radioaficionats que hi vulguin participar podran operar l’estació especial EH3FPT (Festes Patronals de Tarragona), ara amb motiu de la celebració de Santa Tecla, patrona de la ciutat.
L’indicatiu podrà ser activat per tots aquells socis del ràdio club que així ho desitgin
així com per qualsevol radioaficionat que disposi de la corresponent llicència i tingui a bé participar d’aquesta activitat de manera coordinada.
Amb l’indicatiu proposat, Eh3FPT, pretenem donar a conèixer la ciutat de Tarragona i les seves festes a travès dels diferents comunicats amb altres
radioaficionats d’arreu del món.
En aquesta ocasió, el distintiu temporal estarà vigent i es podrà utilitzar a partir del proper dilluns 17 de setembre i fins diumenge 23 de setembre del 2018, coincidint, en aquest darrer cas, amb la celebració de Santa Tecla.
La intenció és que l’indicatiu estigui actiu com en més bandes i modes possibles.
Els contactes que s’efectuin es confirmaran amb una targeta (QSL) commemorativa de l’activitat que s’enviarà via Buró (QDURE) o via directa si es demana amb
un sobre SASE pel retorn. Els enviaments de les QSL (les de Santa Tecla i les dels contactes aconseguits a Sant Magí s’efecutaran un cop acabi l’activitat).
Tots aquells que estigueu interessats en activar l’indicatiu, si us plau contacteu amb nosaltres.
Us demanem que feu córrer aquesta nota entre altres radioclubs, seccions o radioaficionats per tal de fomentar la participació i la divulgació de Tarragona i
les seves festes. Així mateix, us animem a participar en qualsevol banda o mode i segons les possibilitats de cadascú per tal que l’indicatiu estigui a l’aire.
>
> Ràdio Club del Tarragonès – EA3RCY.
> Muntanya de l’oliva S/n (Av. Puig i valls) Tarragona
> P.O.Box 821 – 43080 Tarragona.
> ea3rcy@gmail.com
> Facebook:
> https://www.facebook.com/EA3RCY-Ràdio-Club-del-Tarragonès-195039340549387/ > > Twitter: @ea3rcy
>

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *