Fem el dinar del XXXVI Concurs ciutat de Tarragona

El passat dissabte 8 de febrer, una seixantena de socis i amics del Ràdio Club del Tarragonès es van aplegar en un dinar de germanor al Restaurant Nàutic de Tarragona per celebrar l’àpat de germanor dels 36 anys de l’entitat.
Al dinar ens van acompanyar autoritats d’URE i de la REMER de Protecció Civil, així com la Junta directiva del RCY amb el president, secretari, tresorer i vocals, socis, familiars i amics de l’entitat.

Després de gaudir d’un bon menú, es van lliurar els diplomes i trofeus als participants i guanyadors del 36è concurs Ciutat de Tarragona, organitzat durant les festes de Santa Tecla. S’agraeix al soci EA3HYN per la confecció dels diplomes.

La URE també va voler reconèixer la tasca i dedicació del radioaficionat Artur Tomàs, EA3OI, que amb 102 anys ens va acompanyar al dinar i ens va dirigir unes emotives paraules.

Després dels premis i parlaments es va procedir al sorteig d’un walkie DMR ANYTONE AT-D878UV entre els participants del concurs, així com altres obsequis donats per socis o empreses col·laboradores, als quals agraïm..

El president, EA3GZA, va agraïr el suport de tots i va encoratjar als socis a seguir participant activament.

Cal agraïr les donacions i cessions de socis anònims, l’Ajuntament de Tarragona, Diputació de Tarragona, El Corte Inglès,
Ondamania,
AgroBotiga Casa Jové El Morell, URE i Agustí Mallol, pels obsequis aportats.

Si feu click a l’enllaç següent podreu veure les fotos de la jornada:
https://photos.app.goo.gl/mPDV5KTBwDWb39hz6

Gràcies a tots per la vostra assistència i col·laboració!

Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *