Gràcies per la vostra participació al Sorteig d’Estiu del RàdioClub del Tarragonès

Benvolguts col·legues,

Gràcies per haver participat en el sorteig d’estiu organitzat pel RadioClub del Tarragonès, EA3RCY, que s’ha dut a terme del 23 al 29 d’agost del 2021.
La nostra intenció era enviar-vos un correu electrònic a cadascun de vosaltres amb un agraïment però per la LOPD i els límits dels servidors no ens és possible.
Així que ho fem de forma generalitzada.
Estem molt contents del funcionament de l’activitat, que ha reunit més de 1320 contactes en HF i més de 370 en DMR durant els seus dies de Funcionament. Mës enllà dels números, però, hem aconseguit els nostres objectius: donar a conèixer Tarragona i el RadioClub i dinamitzar el TG21443 de DMR.
Ara, us emplacem al pròxim dia 5 de setembre. Serà aquest diumenge al matí quan realitzarem el sorteig de totes dues categories (HF i DMR) mitjançant un sistema automàtic que triarà un número entre els atorgats durant aquesta setmana. Com regien les bases, per a aquells participants que per error hagin obtingut més d’un número en la mateixa jornada, només els serà comptabilitzat el primer obtingut cada dia, ja que els duplicats en la mateixa data s’eliminaran. Si el resultat del sorteig coincideix amb un número considerat duplicat, es repetirà l’operació fins que surti un agraciat vàlid.

*** Podeu consultar la llista de participants (ja amb els duplicats netejats) AQUÍ:

El diumenge penjarem tots dos sortejos en vídeo i el resultat tant a les nostres xarxes socials com a la nostra web, www.ea3rcy.org.

Agraïr també als operadors que han impulsat l’activitat i l’han fet possible. Gràcies per la vostra paciència, persistència i treball.

Molta sort a tots i gràcies per la vostra participació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *